10_2020_lp-slider-akzo_1920x600
10_2020_lp-slider-behang_1920x600

Het beste behang
voor jouw situatie

Behangen hoeft tegenwoordig absoluut geen frustratie meer te zijn. Met vliesbehang kun je direct vanaf de rol behangen waardoor het snel, simpel en schoon is. Je hebt de keuze uit vele soorten dessins waarmee je jouw interieur een meer uitgesproken óf juist een rustigere uitstraling kunt geven. Benieuwd wat het beste zal werken voor jouw woning? Voor een deskundig advies ben je van harte welkom bij ons in de winkel. Het juiste product dat volledig aansluit op jouw wensen. Daar gaan we voor. Wacht alleen niet te lang, want die 20% korting op binnenverf & behang is namelijk nog geldig t/m 10 oktober 2020.

Romantisch & vrolijk
of juist pittig & stoer behang?

Met behang geef je elke kamer de gewenste uitstraling. Heb je wel zin in iets nieuws, maar zie je op tegen het behangen? Dat hoeft echt niet meer. Want Perfax introduceert de kant-en-klare behanglijm Ready & Roll. Dat werkt zo snel en eenvoudig, dat succes verzekerd is! Ready & Roll behanglijm is verkrijgbaar voor elke behangsoort en in verschillende verpakkingsgroottes. Een kleine emmer voor wie een enkel muurtje wil decoreren en grote verpakkingen wanneer je het hele huis aan wilt pakken.

We verwelkomen je graag
bij Van der Weit voor Verf & Wonen

Naast behang & binnenverf, hebben we je nog veel meer te bieden! Ben je benieuwd geworden wat we voor jouw woning kunnen betekenen? Kom naar onze winkel in Blije om het te bespreken. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus kom eens een kijkje nemen en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Van der Weit voor Verf & Wonen
Hoofdstraat 17A|9171 LA Blije
Telefoon 0519-561586|E-mail info@vanderweit.nl
Maandag16.00 - 21.00
Dinsdag16.00 - 21.00
Woensdag16.00 - 21.00
Donderdag16.00 - 21.00
Vrijdag16.00 - 21.00
Zaterdag09.00 - 15.00
Buiten openingstijden op afspraak
Routebeschrijving