20% korting op gordijnen
20% korting op behang

Een frisse lentelook in huis
met onze gordijnen & behang

Narcissen en krokussen steken weer de kop op. Het is bijna springtime! Tijd voor een mooie make-over van je woning. Gordijnen en behang vormen een sfeervolle basis voor je interieur. De sfeer in je huis verandert meteen als je één van deze producten kiest. Wij vertellen je alles over luxe en kwalitatieve gordijnstoffen. Voor iedere stijl hebben we een passend gordijn (ook nog eens isolerend). Met een nieuw behangetje maak je de kamer helemaal af. Van hippe designs met rijke kleuren tot een persoonlijke foto op je muur. Ben je nog aan het dubben wat je precies wilt? Kom dan naar Voor Verf & Wonen voor advies. Je profiteert bovendien tot en met 11 februari 2023 van maar liefst 20% korting op gordijnen & behang. Zien we je snel? Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Tips om te behangen
Voor het beste eindresultaat

Een veel gestelde vraag is wat de beste manier is om te behangen. Bij voor Voor Verf & Wonen krijg je het allerbeste advies. Maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. Behang wordt vrijwel altijd in verticale banen aangebracht op de muur. Meet eerst hoe hoog jouw muur is en tel daar 10 centimeter bij op. Zo creëer je wat speling en voorkom je dat je aan de boven- en onderkant behang tekort komt. Behanglijm is daarnaast een van de belangrijkste onderdelen als je gaat behangen. Ga naar Voor Verf & Wonen voor de beste lijmkeuze voor elk behang.

We heten je welkom
Bij Van der Weit voor Verf & Wonen

We hebben je nog veel meer te bieden. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat voor jouw volledige interieur. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Van der Weit voor Verf & Wonen
Ried 7|9285 KK Buitenpost
Telefoon 0519-561586|E-mail info@vanderweit.nl
MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagOp afspraak
VrijdagOp afspraak
ZaterdagOp afspraak
Routebeschrijving